Vesla

Vsa epic vesla lahko stestirate v Sloveniji.

Epic Mid Wing Length lock 2

Epic Mid Wing veslo je najboljša izbira za večino tekmovalcev. Epic Mid Wing vesla so sestavljena iz različnih materialov:  Signature Hybrid (mešanica fiberglas/karbon) in Full Carbon narejen v celoti iz karbona. Vsa Mid Wing vesla pridejo standardno z Length-Lock 2 tehnologijo. Za Full Carbon Stiff Shaft izvedbo se najpogosteje odločajo šprinterji, medtem ko je Full Carbon Medium Flex Shaft bolj primeren za premagovanje večjih razdalj.

Epic Small Mid Wing Length lock 2


Epic Small Mid Wing veslo je rahlo navzdol obrezana različica našega  Mid Wing vesla. Idealen je za manjše veslače ali tiste, ki veslajo na daljše razdalje . Vsa Small Mid Wing vesla pridejo standardno z Length-Lock 2 tehnologijo. Small Mid Wing Full Carbon Veslo iz štirih delov je kot nalašč narejen za adventure race tekmovalce ali vsakogar, ki zahteva, da se veslo razstavi in tako zasede čim manj prostora v prtljagi na potovanju.

Epic Large Wing Length lock 2


Epic Large Wing je namenjen tekmovalcem, ki želijo doseči maksimalno moč na zaveslaj. To veslo je na voljo iz različnih materialov:  Signature Hybrid (mešanica fiberglas/karbon) in Full Carbon narejen v celoti iz karbona in ima standardno Length-Lock 2 tehnologijo.

Epic Mid Large WingLength lock 2


Epic Mid Large Wing je namenjen močnim tekmovalcem v sprintu, katerim se zdi Large Wing preveč agresiven.Epic Mid Large Wing veslo je na voljo v Full Carbon različici in standardno z Length-Lock 2  tehnologijo.

Epic Active Touring Length lock 2


Epic Active Touring veslo ima opazno vsestransko lopato, da se ustvari gladek, močan zaveslaj.Prav tako je primeren za tekmovanja na mirnih vodah za tiste, ki ne želijo uporabljati wing vesel. Epic Active Touring veslo je na voljo v Hybrid, Full Carbon in Carbon z dodatnimi ojačitvami. Vsa vesla so standardno narejena z Length-Lock 2 tehnologijo.

Epic Relaxed Touring Length lock 2


Epic Relaxed Touring veslo je približno 10% manjše in ima višjo razmerje zaradi česar je daljše in ožje od  Epic Active Touring. Zaradi tega je vrhunska izbira za veslače, ki imajo nizek kot veslanja ali iščejo bolj sproščeno, manj naporno veslo. Epic Relaxed Touring veslo je na voljo v Hybrid, in Full Carbon izvedbi. Vsa Epic Relaxed Touring vesla so standardno narejena z Length-Lock 2 tehnologijo.